Trainingen data driven Agile/Scrum, Cloud Technology, Data Engineering & Data Science, DevOps, SAFe, Security

Trainingen

 • 5 sterren op basis van Google reviews

Alleen datagedreven en adaptieve organisaties behouden bestaansrecht. Ontwikkel jezelf daarom bij Expandior op het gebied van Agile/Scrum, Cloud Technology, Data Engineering & Data Science, DevOps, SAFe, Security en meer. Vind hier jouw volgende training en schrijf je online in!

U kiest voor:

 • Allround Digitale Transformatie opleidingen
 • Beoordeeld met een 8,7 gemiddeld!
 • Toonaangevende en ervaren experts
 • Kleinschalige groepen, zeer interactief
 • Klassikaal, Virtueel, E-learning & Hybride leren
 • A-locaties met optimale bereikbaarheid
 • Volop erkende certificeringsmogelijkheden
Toon filters

Onze partners

Trainingen
Trainingen
Trainingen
Trainingen
Trainingen
Trainingen
Trainingen

Waarom digitale IT trainingen van Expandior

 • Digitale trainingen
  30+

  Verschillende trainingen

 • Beoordeling
  8,7!

  Gemiddelde beoordeling

 • Blended learning
  Blended learning

  Altijd een geschikte leervorm

FAQ

Welke impact heeft Covid-19 op onze trainingen?+ -

Covid-19 heeft een directe impact op elke organisatie, zo ook op de dienstverlening van Expandior. Concreet betekent dit dat de trainingen nu uitsluitend digitaal plaatsvinden. Wij hebben het format volledig aangepast op deze wijze van trainen, inclusief extra pauzemomenten die gelegenheid bieden tot bijvoorbeeld een sanitair bezoek. Covid-19 heeft een significante versnelling gegeven aan de adoptie van de digitale wijze van trainingen. Zowel de deelnemers als wijzelf ervaren online trainen als erg succesvol en zullen dit dan ook zeker in de toekomst blijven aanbieden naast de klassikale varianten.

Samen met onze locatiepartners doen we daarnaast alles wat binnen onze macht ligt om op korte termijn ook weer klassikale trainingen te kunnen aanbieden. Wij zullen daarbij te allen tijde voldoen aan de richtlijnen en overige adviezen vanuit de daarvoor aangestelde instanties.

Gaat mijn training in verband met Covid-19 nog door?+ -

De trainingen worden momenteel inclusief fysieke locatie op de website gepresenteerd. Als de huidige coronamaatregelen nog van toepassing zijn op het moment dat uw training aanvangt, zal de training digitaal worden verzorgd. Wij blijven hierover in nauw contact met u en doen er alles aan om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Waarom kiezen deelnemers voor Expandior Academy?+ -

Expandior staat garant voor kwaliteit. We werken enkel met ervaren domeinexperts die naast hun trainerschap nog met de spreekwoordelijke voeten in de klei staan. Concreet betekent dit dat zij een actieve rol spelen in de digitale transformaties van onze partners, dan wel dat zij een senior positie vervullen bij een toonaangevende organisatie. We vinden het cruciaal dat onze trainers de theorie kunnen omzetten in relevante tips & tricks uit de praktijk. Ook werkt Expandior samen met vooraanstaande opleidingspartners die hun strepen in de markt ruimschoots hebben verdiend.

Is het mogelijk om mijn deelname te verplaatsen of te annuleren?+ -

Na de bevestiging van uw deelname aan één van onze trainingen, kunt u tot 20 dagen voor aanvang van de eerste cursusdag eenmalig uw deelname kosteloos verplaatsen. U dient ons hierover per email in te lichten via academy@expandior.nl. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een vervangende cursist aan te dragen. Breng ons hiervan uiterlijk 48 uur voor aanvang van de eerste cursusdag op de hoogte. Voor de annulering van uw training vragen wij u de Specifieke Voorwaarden voor Opleidingsdiensten te raadplegen. In elke situatie zullen wij ons uiterste best doen uw belangen zo goed mogelijk te waarborgen en met u in overleg te treden.

Wat zijn de vereiste voor het volgen van Online-trainingen?+ -

Om op een volwaardige wijze deel te kunnen nemen aan een online-training van Expandior, vragen wij u zorg te dragen voor de volgende zaken:
1. Een computer of laptop met stabiele internetverbinding van minimaal 15 Mbps.
2. Een (ingebouwde) video (webcam) en audio (microfoon) waarmee u zich goed zichtbaar en verstaanbaar kunt maken.
3. Een rustige ruimte waarin u ongestoord kunt deelnemen aan de training. Activiteiten aan uw zijde dienen de training niet te verstoren. Zo waarborgen we voor eenieder een waardevolle training.

Hoe weet ik of de training nog voldoende beschikbare plaatsen heeft?+ -

U hoeft zich geen zorgen te maken dat de inschrijfmogelijkheid van de door u gekozen training gesloten is. De gepresenteerde beschikbare plaatsen zijn actueel. Wij bellen u maximaal 24 uur na uw inschrijving om uw deelname definitief te bevestigen en in het geval het maximaal aantal deelnemers bereikt is, schalen we op met een extra training.

In welke taal wordt deze training gegeven?+ -

Expandior biedt trainingen zowel in het Nederlands als Engels aan. Op de pagina van elke specifieke training staat duidelijk vermeld welke taal voor die datum gehanteerd wordt.

In welke taal is het eventuele cursusmateriaal?+ -

Vanwege de samenwerking met internationale certificeringspartners is het cursusmateriaal overwegend Engelstalig. Afwijkingen hierin worden duidelijk met u gecommuniceerd.

Hoe verloopt het proces van examens/certificering?+ -

U ontvangt de toegangscode voor uw examen ten behoeve zich te certificeren uiterlijk binnen 48 uur na de afloop van laatste trainingsdag. Bij vragen of uitdagingen m.b.t. uw examen kunt u ons altijd bereiken, wij helpen u graag. Dit geldt ook in het geval u onverhoopt moet herexamineren.

Vanaf welk aantal deelnemers gaat de training door?+ -

Expandior hanteert een minimaal aantal deelnemers van 5 personen. De belangrijkste reden hiervoor is dat vanaf dit aantal deelnemers de interactie waar wij voor staan gewaarborgd kan worden. 14 dagen voor de aanvang van de eerste cursusdag brengen wij u op de hoogte als er een nieuwe datum gepland wordt. Als de training verplaatst wordt, behoudt u het recht om binnen 5 werkdagen na kennisgeving uw deelname te annuleren of voor een andere trainingsdatum te kiezen.

Wat zijn de trainingstijden?+ -

Onze trainingen starten doorgaans om 9:30 en eindigen om 16:00. Hierbij dient u rekening te houden met maximaal 30 minuten uitloop. Eventuele afwijkingen van deze tijden worden duidelijk met u gecommuniceerd.

Is de lunch inbegrepen bij de training?+ -

U kunt rekenen op een uitgebreide lunch en gedurende de dag staan uiteenlopende (fris)drankjes, koffie en/of thee tot uw beschikking. Deze kosten nemen wij voor onze rekening.

Waar wordt de training gegeven?+ -

Expandior heeft een partnership met Van der Valk Hotel Amersfoort. Deze premium locatie ligt direct gelegen aan de A1 in directe nabijheid van de A28 en A27. De locatie kent voldoende parkeergelegenheid en is van alle gemakken voorzien.

Hoe weet ik zeker dat mijn inschrijving goed is doorgekomen?+ -

Na de online aanmelding voor één van onze trainingen, ontvangt u een mail met de bevestiging van uw inschrijving. Binnen 24 uur na uw aanmelding neemt één van onze Customer Success Managers telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek nemen wij uw inschrijving rustig door, winnen informatie in die ons in staat stelt om de training nóg beter op uw behoeften af te stemmen en bevestigen uw deelname definitief. Nadat onze Customer Success Manager uw deelname heeft bevestigd, ontvangt u direct een bevestigingsmail met daarin alle relevante informatie voor uw deelname aan de training.

Zijn de getoonde prijzen inclusief of exclusief BTW?+ -

De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor deze training?+ -

U ontvangt de factuur voor uw deelname als bijlage in de bevestigingsmail. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen.

Wat zijn de meest populaire cursussen?+ -

 • Training op maat

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.