Artificial Intelligence (AI) Foundation

Artificial Intelligence (AI) Foundation training

 • 5 sterren op basis van google reviews

Word bekwaam in de wereld van Kunstmatige Intelligentie (AI) en laat u meenemen in de technologie en technieken die achter slimme applicaties schuilgaan.

Over deze Artificial Intelligence (AI) Foundation training: 

Artificial Intelligence (AI) is een methodologie voor het gebruik van een niet-menselijk systeem om te leren van ervaring en menselijk intelligent gedrag te imiteren. De Artificial Intelligence Foundation training is bedoeld om u een uitstekend fundament te bieden voor het werken met kunstmatige intelligentie, en om beslissingen te nemen met betrekking tot de toepassing van AI in de praktijk. De training bereidt u voor op het internationaal erkende certificering van EXIN BCS AI Foundation-niveau. We helpen u niet alleen om voor het examen te slagen, we geven u vooral een vliegende start te maken in de wereld van AI.

Ontdek wat wel en niet mogelijk is met kunstmatige intelligentie en leer de basisprincipes zoals data-analyse, robotica, Machine Learning, Deep Learning, algoritmen en de beoordeling van Trustworthiness. We behandelen een reeks relevante toepassingsgebieden zoals numerieke modellen, classificatiesystemen, chatbots, spraak- en beeldherkenning, natuurlijke taalverwerking en expertsystemen. Tijdens deze cursus leert u ook om (gratis of open source) AI-tools te gebruiken en uw eerste applicaties te bouwen met de verstrekte data. U kunt vervolgens doorgaan met het bouwen van modellen met uw eigen gegevens en hun betrouwbaarheid beoordelen.

We veronderstellen dat u als deelnemer een basiskennis heeft over de invloed die data op de hedendaagse organisaties en besluitvorming heeft. De Data Driven Business I – Foundation training van Expandior is hiervoor ideaal, maar zeker niet verplicht.

COVID UPDATE:
De klassikale trainingen van Expandior gaan door. Samen met onze locatiepartners hebben we er alles aan gedaan om volgens de richtlijnen van het RIVM te kunnen trainen. Voor de deelnemers die toch liever digitaal deelnemen, bieden we een hybride leerformat aan. De techniek maakt het inmiddels mogelijk om een waardevolle leerervaring te realiseren terwijl u vanaf een (eigen) externe locatie aansluit. De kosten voor deze geavanceerde opstelling neemt Expandior voor haar rekening.

Geplande trainingen

Format
Op locatie

Level
Advanced

Certified
Ja

Aantal dagen
3

Taal
Nederlands

Data
08-06-2021
09-06-2021
10-06-2021

Format
Op locatie

Level
Advanced

Certified
Ja

Aantal dagen
3

Taal
Nederlands

Data
22-09-2021
23-09-2021
24-09-2021

Format
Op locatie

Level
Advanced

Certified
Ja

Aantal dagen
3

Taal
Nederlands

Data
27-10-2021
28-10-2021
29-10-2021

Format
Op locatie

Level
Advanced

Certified
Ja

Aantal dagen
3

Taal
Nederlands

Data
24-11-2021
25-11-2021
26-11-2021

”De trainer is ter zake kundig en weet in drie dagen een totaalbeeld te schetsen van de mogelijkheden, risico’s en concrete toepassing van AI”

 

Leerdoelen:

 • Het competentieniveau behalen zoals gedefinieerd in de EXIN BCS AI Foundation Professional Certification
 • Begrijpen waarom data en kunstmatige intelligentie essentiële mogelijkheden zijn voor nu en in de toekomst
 • Toepassen van de EU-richtlijnen voor mensgerichte, ethische en duurzame AI
 • Ontdekken wat datawetenschap en kunstmatige intelligentie zijn en hoe ze disruptieve verandering teweegbrengen
 • Intelligent Agents ontdekken alsmede de verschillende niveaus van robotica
 • Ontdekken wat algoritmen, machine learning en deep learning zijn en hoe deze worden gebruikt
 • Bouwen van een AI Toolbox inclusief Auto ML en veelgebruikte open source softwaretools
 • Begrijpen hoe mens en machine nu en in de toekomst zullen samenwerken
 • Bewustwording van de belangrijkste risico’s en dilemma’s en leer hoe u betrouwbare AI-applicaties kunt bouwen
 • Leren hoe u zelf concreet aan de slag kunt met uw eigen AI-applicatie

 

 

Onderwerpen:

 • Inleiding – Toepassingen van AI, de voordelen en risico’s
 • Data, robotica en kunstmatige intelligentie
 • Voorspellingen, algoritmen, machine learning & deep learning
 • Machine Learning vervolg
 • Deep learning en neurale netwerken vervolg
 • Bouwen en beoordelen van AI-toepassingen
 • Gegevens beheren voor AI-toepassingen
 • Ethiek, risico’s en het menselijke doel van AI
 • Co-existentie van mens en machine
 • De toekomstige ontwikkelingen van AI

 

 

Resultaat na de Artificial Intelligence training:

Na deze training heeft u een uiterst solide fundament gelegd om succesvol AI toe te passen in de praktijk. U bent bekwaam om inhoudelijk mee te denken over zaken omtrent data science, machine learning en deep learning. U kent de mogelijkheden, risico’s van AI én heeft concrete handvatten opgedaan hoe u AI kunt gaan toepassen. U heeft het competentieniveau behaald om met succes deel te nemen aan het EXIN BCS AI Foundation Professional examen. Dit examen is inbegrepen bij deze training.

 

Doelgroep AI foundation training:

AI Foundation is geschikt voor iedereen die een solide fundament wilt verwerven over wat Kunstmatige Intelligentie (AI) is en welke impact het heeft op mens en organisatie. En voor eenieder die wilt verkennen hoe AI binnen eigen team of organisatie toegepast kan worden. Deze training wordt bezocht van engineer tot CTO, maar is ook interessant voor non-technici.

Naast deze driedaagse Foundation training, biedt Expandior deze opleiding ook in Expert variant aan op basis van Incompany training. Tijdens een meerdaags programma kunnen we op basis van maatwerk dieper ingaan op specifieke onderwerpen die relevant zijn voor uw organisatie.

 

Geplande trainingen

Alex Dowdalls is oprichter en Partner bij AXVECO BV, één van de vertrouwde partners van Expandior waarmee wij klanten helpen om hun businessmodel te vernieuwen door gebruik van data en digitale technologieën. Alex werkt met financiële, industriële en overheidsinstellingen aan thema’s zoals het data...

Meer over trainer
 • Training op maat

Artificial Intelligence (AI) Foundation

Schrijf mij in