DevOps Foundation - DevOps Institute

Certified DevOps Foundation

 • 5 sterren op basis van Google reviews

Kom meer te weten over DevOps om kosten te verlagen en tegelijkertijd de flexibiliteit en kwaliteit te verhogen. Maak gebruik van casestudy's en echte succesverhalen om het succes van DevOps aan te tonen en uw digitale transformatie te ondersteunen.

Trainingsoverzicht bekijken

Over deze training: 

Aangezien organisaties te maken hebben met opkomende concurrentie, moeten zij concurrerend blijven en regelmatig nieuwe en bijgewerkte producten uitbrengen. De training van de DevOps Foundation biedt een basiskennis van de belangrijke DevOps-terminologie om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde taal spreekt en de voordelen van DevOps worden gedefinieerd om organisatiesucces te ondersteunen.

De cursus bevat de nieuwste gedachten en principes van de DevOps-gemeenschap, waaronder praktijkcasestudies van organisaties zoals ING Bank, Ticketmaster, Capital One, Alaska Air, Target, Fannie Mae, Societe Generale en Disney. De combinatie van theorie en interactieve oefeningen brengen de leerervaring tot leven, waaronder de Three Ways zoals benadrukt in The Phoenix Project door Gene Kim en de nieuwste van de State of DevOps en DevOps Institute bijscholingsrapporten.

U krijgt inzicht in de bedrijfswaarde van DevOps om de kosten te verlagen (15-25% totale IT-kostenreductie), de kwaliteit te verhogen (50-70% vermindering van het foutenpercentage van wijzigingen) en meer wenbaarheid te realiseren (tot 90% vermindering van de voorzienings- en implementatietijd). Dit helpt u om de digitale transformatie van uw organisatie succesvol te maken.

 

Een incompany maatwerk training organiseren?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Format
Op locatie

Level
Basic

Certified
Ja

Aantal dagen
2

Taal
Nederlands

Data
02-12-2021
03-12-2021

Over de trainer

Alejandro Debenedet

Alejandro de Benedet

Dr. Alejandro Debenedet is al meer dan 30 jaar expert binnen een breed scala IT-onderwerpen. Hij heeft vele professionele certificeringen waaronder ITIL, ISO 20000, Scrum Master, DevOps, Digital Transformation, SAFe en meer. Alejandro is een lean-agile coach, gecertificeerd SAFe 5.0 Program Consultant (SPC) en neemt regelmatig deel aan training en consulting in Europa en Latijns-Amerika. Hij is in Nederland dé ambassadeur van het DevOps Institute en ontwikkelt het wereldwijde DevOps-programma. Alejandro is sinds 1989 schrijver binnen het IT-domein en deel zijn kennis regelmatig als keynote speaker op diverse internationale podia. Lees meer.

Dr. Alejandro Debenedet is al meer dan 30 jaar expert binnen een breed scala IT-onderwerpen. Hij heeft vele professionele certificeringen waaronder ITIL, ISO 20000, Scrum Master, DevOps, Digital Transformation, SAFe en meer. Alejandro is een lean-agile coach, gecertificeerd SAFe 5.0 Program Consultant (SPC) en neemt regelmatig deel aan training en consulting in Europa en Latijns-Amerika. Hij is in Nederland dé ambassadeur van het DevOps Institute en ontwikkelt het wereldwijde DevOps-programma. Alejandro is sinds 1989 schrijver binnen het IT-domein en deel zijn kennis regelmatig als keynote speaker op diverse internationale podia.

Alejandro is prominent lid van communities als Unixgroup, itSMF, ITWNET International, SKILup Latam Chapter en DevOps Institute. De heer Debenedet neemt sinds 2008 deel aan commissies van de Europese Commissie, waaronder CEN/CWA, eCF, eSkills en Digital Leadership2030.

DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps
DevOps Foundation – DevOps


Onderwerpen: 

 1. Verkenning van DevOps, de terminologie, kernprincipes en best practices.
 2. De belangrijkste voordelen van DevOps in de praktijk.
 3. Business & Technology Frameworks.
 4. Cultuur, Gedrag & Besturingsmodellen.
 5. Continuous Integration, Continuous Delivery, Continuous Testing, Continuous Security & de Three Ways.
 6. De relatie, overeenkomsten en verschillen van DevOps met Agile, Lean en ITSM.
 7. Verbeterde workflows, communicatie en feedback loops.
 8. Automation practices, waaronder deployment pipelines en DevOps toolchains.
 9. DevOps schalen voor de onderneming.
 10. Leiderschap binnen het kader van DevOps.
 11. Kritieke succesfactoren en belangrijke prestatie-indicatoren.
 12. Meten, metrics en rapportage: het belang van technische- en bedrijfsstatistieken.
 13. Relevante praktijkvoorbeelden en resultaten.

Certificering: 

De DevOps Foundation training van Expandior is inclusief examen bij het internationaal erkende DevOps Institute. Het online examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Beantwoordt u minimaal 65% van de vragen juist, dan wordt u beloont met het DevOps Foundation Certificaat. De waarde van deze certificering wordt continu onderhouden door het DevOps Institute.


Doelgroep: 

De training is bedoeld voor een breed publiek, maar wordt het meest waardevol bevonden door:

 • Personen die betrokken zijn bij IT-ontwikkeling, IT-operation of IT-service management.
 • Personen die inzicht nodig hebben van DevOps-principes.
 • IT-professionals die werken of gaan werken binnen een Agile Service Design Environment.

Deze training wordt vaak bezocht door: Automation Architects, Application Developers, Business Analists, Business Managers, Business Stakeholders, Change Agents, Consultants, DevOps Consultants, DevOps Engineers, Infrastructure Architects, Integration Specialists, IT Directors, IT Managers, IT Operations, IT Team Leaders, Lean Coaches, Network Administrators, Operations Managers, Project Managers, Release Engineers, Software Developers, Software Testers/QA, Systeembeheerders, Systems Engineers, System Integrators en Tool Providers.

DevOps training badge

COVID informatie

Onze trainingen gaan door met inachtneming van de coronamaatregelen. Voor deelnemers die liever digitaal deelnemen, bieden we een hybride leerformat aan. De techniek maakt het mogelijk om aan te sluiten vanaf een (eigen) externe locatie.

Heb je vragen?

Naomi

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht

Of bel: 033 202 3425

 • Training op maat

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DevOps Foundation – DevOps

Schrijf mij in