Wallpaper

Data Driven Leadership

  • 5 sterren op basis van Google reviews

Stap in de wondere wereld van data en word digital native speaker in slechts vijf dagen.

Bekijk de volledige brochure van deze leerreis

Over deze Data Driven Learning Journey:

Onze Data Driven Learning Journeys maken u “Fit for the future”. We nemen u mee in de wondere wereld van het nieuwe goud, zoals data inmiddels wordt genoemd. U leert hoe bedrijven zoals Tesla in korte tijd zo waardevol zijn geworden en op welke wijze andere disruptieve spelers hun markt verstoren.

We maken u enthousiast over de mogelijkheden van datawetenschap en kunstmatige intelligentie, en leren u waarom deze thema’s essentieel zijn voor iedere organisatie en professional. Onze uitgebreide kennis van datagedreven succes en het vermogen om abstracte materie op inspirerende wijze te vertalen naar concrete handvatten, helpen u om de kansen te benutten van een datagedreven businessmodel.

Deze vijfdaagse Data Driven Learning Journey bestaat uit de volgende modules:
1. Data Driven Business Foundation
2. FAIR & Linked Data Management Awareness
3. Business Intelligence, Visualisation & Storytelling
4. Artificial Intelligence Essentials
5. Data Driven Growth

Wij bieden ook verdiepende trainingen aan. Bijvoorbeeld op het gebied van FAIR & Linked Data en Artificial Intelligence. Benieuwd naar deze Advanced trainingen? Bekijk hier de FAIR & Linked Data Stewardship training of de  Artificial Intelligence Foundation training. Zodoende kan de Data Driven Learning Journey op basis van Incompany worden uitgebreid tot een achtdaags maatwerkprogramma.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een maatwerk Data Driven Learning Journey voor uw team, afdeling of organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geplande trainingen

ideal
factuur
mastercard
paypal
visa

Format
Op locatie

Level
Advanced

Certified
Nee

Aantal dagen
5

Taal
Nederlands

Data
04-11-2021
11-11-2021
13-12-2021
16-12-2021
21-12-2021

Format
Op locatie

Level
Advanced

Certified
Nee

Aantal dagen
5

Taal
Nederlands

Data
06-01-2022
13-01-2022
17-01-2022
20-01-2022
01-02-2022

Format
Op locatie

Level
Advanced

Certified
Nee

Aantal dagen
5

Taal
Nederlands

Data
03-02-2022
10-02-2022
21-02-2022
17-02-2022
01-03-2022

Format
Op locatie

Level
Advanced

Certified
Nee

Aantal dagen
5

Taal
Nederlands

Data
03-03-2022
10-03-2022
17-03-2022
21-03-2022
29-03-2022

Over de trainer

Alex Dowdalls

Alex Dowdalls

Alex Dowdalls is een zeer ervaren trainer/consultant en internationaal spreker. Hij helpt organisaties om hun businessmodel te vernieuwen door gebruik van data en digitale technologieën. Lees meer.

Alex Dowdalls is een zeer ervaren trainer/consultant en internationaal spreker. Hij helpt organisaties om hun businessmodel te vernieuwen door gebruik van data en digitale technologieën. Alex werkt aan thema’s zoals het data gedreven cq platform businessmodel, kunstmatige intelligentie (AI), blockchain, en de inbedding van governance, risk en compliance. Naast zijn consultancy werkzaamheden is Alex een bekende platform spreker en doceert hij op Nyenrode University, NCOI Computrain, Beeckestijn Business School en andere opleidingsinstituten en is hij startup mentor bij Yes! Delft – het innovatieplatform van TU Delft.

Data Driven Leadership
Data Driven Leadership
Data Driven Leadership
Data Driven Leadership
Data Driven Leadership
Data Driven Leadership


Dag 1: Data Driven Business Foundation

De datagedreven revolutie is in volle gang en dat biedt ongekende kansen. Tijd om deze kansen te benutten en uw bestaansrecht te behouden! Ontdek tijdens de Data Driven Business Foundation training de enorme impact die data en digitale technologieën hebben op ons leven en de economie. Tijdens deze training legt u een solide fundament waardoor u beter begrijpt wat datagedrevenheid is, hoe datagedreven en platform businessmodellen functioneren en u krijgt concrete handvatten om de opgedane inzichten in de praktijk toe te passen. Bereid uzelf en uw organisatie voor om “Fit for the Future” te zijn.

Dag 2: FAIR & Linked Data Management Awareness
Data – de sleutel naar succes in de digitale wereld! Maar hoe dienen organisaties om te gaan met hun data om de compleetheid, kwaliteit en toepasbaarheid te kunnen garanderen? De “FAIR” principes zijn een belangrijke benadering om gegevens zodanig te beheren dat ze Findable, Accessible, Interoperable and Reusable zijn oftewel: “FAIR”. Deze aanpak wordt onder andere toegepast door toonaangevende bedrijven, academische onderzoekers en overheidsinstanties. FAIR is de basis voor het beheren van gegevens binnen een organisatie of ecosysteem. Het maakt het datagedreven businessmodel mogelijk, evenals het gebruik van data voor slimme proposities of verbeterde bedrijfsefficiëntie.

Dag 3: Business Intelligence, Visualisation & Storytelling
De geavanceerde technieken die datagedreven besluitvorming mogelijk maakt verschilt significant van traditionele wijzen van besluitvorming. Deze training bereidt u voor om betere besluiten te nemen met behulp van visualisatie van (complexe) data. We leiden u door een reeks belangrijke stappen, beginnend met de basistheorie en de technieken van datavisualisatie. U leert hoe u complexe gegevens op een begrijpelijke manier kunt visualiseren, hoe u bewezen methoden voor gestructureerde data-analyse toepast en tot slot begeleiden we u bij het construeren en initiëren van businessinitiatieven met behulp van data en storytelling.


Dag 4: AI Essentials
Stap in de wondere wereld van kunstmatige intelligentie (AI). Tijdens deze door EXIN geaccrediteerde training wordt u meegenomen in de technologieën en technieken die achter slimme applicaties schuilgaan. We leggen u uit wat AI is en hoe dit zich verhoudt tot datagedreven en platform businessmodellen. We behandelen basistechnieken zoals Data Analytics, Machine Learning en Deep Learning. We leren u waarom data, datawetenschap en kunstmatige intelligentie essentieel zijn en hoe het disruptieve verandering teweegbrengt. U krijgt concrete handvatten om AI ook binnen uw eigen organisatie in te zetten. De AI Essentials module is inclusief het Exin-examen. Indien u dit examen succesvol aflegt, wordt u erkent met het internationaal erkende BCS AI Essentials Syllabus.

Dag 5: Data Driven Growth
Tijdens deze training verwerft u de kennis en de vaardigheden om op innovatieve en datagedreven wijze besluiten te nemen die groei realiseren. U leert om op basis van data de meest essentiële elementen van uw product of dienst te definiëren en te verbeteren, de meest aantrekkelijke groeimarkten te identificeren én de beste go-to-market- of groeistrategieën te bepalen. Plan, scale & expand!

COVID informatie

Onze trainingen gaan door met inachtneming van de coronamaatregelen. Voor deelnemers die liever digitaal deelnemen, bieden we een hybride leerformat aan. De techniek maakt het mogelijk om aan te sluiten vanaf een (eigen) externe locatie.

Heb je vragen?

Naomi

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht

Of bel: 033 202 3425

  • Training op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Data Driven Leadership

Schrijf mij in