Professional Scrum Master I PSM-1 training

  • 5 sterren op basis van google reviews

De tweedaagse Professional Scrum Master I (PSM 1) training van Expandior biedt een solide fundament. Na het volgen van deze training bent u er helemaal klaar voor om de rol van Scrum Master in te vullen en écht het verschil te maken.

Over deze training: 

Professional Scrum Master (PSM) is een tweedaagse training die de principes en (empirische) procestheorie behandelt die ten grondslag liggen aan het Scrum-framework, en de rol van de Scrum Master daarin. Deze training is een combinatie van theorie en team gebaseerde oefeningen, en leert wat de kern vormt van Scrum. De training omvat ook een gratis poging tot het wereldwijd erkende Professional Scrum Master I-certificeringsexamen (PSM I).

Gedurende de 2 dagen zullen studenten zien waarom PSM de baanbrekende training is voor effectieve Scrum Masters en voor iedereen die een team coacht naar meer efficiëntie en effectiviteit. De training omvat geavanceerd denken voor dienend leiderschap en gedragsveranderingen.

Gedurende de training worden studenten uitgedaagd om te denken in termen van de Scrum-principes, zodat ze beter begrijpen wat ze moeten doen als ze terugkeren naar hun eigen werkomgeving.

De PSM-training is veel meer dan alleen een set slides. In deze training werken studenten samen als een team aan praktijkcases met andere klasgenoten. Deze training bestaat uit discussies en praktische oefeningen op basis van praktijkcases.

COVID UPDATE:
De klassikale trainingen van Expandior gaan door. Samen met onze locatiepartners hebben we er alles aan gedaan om volgens de richtlijnen van het RIVM te kunnen trainen. Voor de deelnemers die toch liever digitaal deelnemen, bieden we een hybride leerformat aan. De techniek maakt het inmiddels mogelijk om een waardevolle leerervaring te realiseren terwijl u vanaf een (eigen) externe locatie aansluit. De kosten voor deze geavanceerde opstelling neemt Expandior voor haar rekening.

Geplande trainingen

Format
Op locatie

Level
Basic

Certified
Ja

Aantal dagen
2

Taal
Nederlands

Data
15-09-2021
16-09-2021

Format
Op locatie

Level
Basic

Certified
Ja

Aantal dagen
2

Taal
Nederlands

Data
03-11-2021
04-11-2021

”Ik kende het Scrum proces al wel voorafgaand aan mijn deelname, maar door de praktische inzichten en oefeningen begrijp de essentie van de principes, de rollen en de events nu veel beter”

 

Programma: 

Onderwerpen die behandeld worden tijdens deze training zijn:

  • Scrum theorie en principes
  • Het Scrum Framework
  • De Definition of Done
  • Het uitvoeren van Scrum-project
  • Werken met mensen en teams
  • Scrum in uw organisatie
  • De rol van de Scrum Master

 

Doelgroep: 

De Professional Scrum Master-training is voor iedereen die betrokken is bij het creëren van producten met behulp van het Scrum-framework. Met name voor die mensen binnen een organisatie die verantwoordelijk zijn om het meeste uit Scrum te halen, inclusief Scrum Masters, managers en Scrum Team-leden.

Certificering

Middels het PSM-certificaat onderscheidt u zich ten opzichte van anderen, het toont aan dat u de rol van Scrum Master begrijpt, alsmede het Scrum framework.

U ontvangt van ons binnen 48 uur na uw deelname een toegangscode voor de digitale examenomgeving van Scrum.org. Mocht u onverhoopt het minimumpercentage van 85% goed beantwoorde vragen niet halen, dan mag u eenmalig kosteloos herkansen. Deze eenmalige kosteloze herkansing geldt enkel wanneer u binnen 14 na afloop van de training examen doet. Het examen is Engelstalig en om die reden zullen veel van de Engelstalige terminologie ook toegepast worden tijdens de training.

Slaagt u voor het online examen? Dan mag u zich met trots gecertificeerd Scrum.org Professional Scrum Master (PSM-I) noemen en wordt u levenslang lid van de Scrum.org community!

Geplande trainingen

Dajo is een zeer ervaren Agile Coach en Professional Scrum Trainer. Hij sinds 2001 bezig met organisaties te helpen met Agile methodieken, frameworks en de bijhorende mindset. Dajo heeft talloze teams en organisaties gecoacht bij hun eerste stappen in Agile...

Meer over trainer
  • Training op maat

Professional Scrum Master I (PSM-I)

Schrijf mij in