Certified Practitioner in Agile Testing

Agile scrum opleiding van Expandior

  • 5 sterren op basis van Google reviews

De Professional Agile Leadership (PAL) Essentials manager opleiding duurt 2 dagen en kost € 1495,-. Tijdens de opleiding leer je alle basisprincipes.

Agile scrum opleiding

Wat is Agile werken? De definitie is als volgt: ‘’Agile werken gaat over het samenbrengen van mensen, processen, technologie, tijd en plaats om de meest geschikte en effectieve manier van werken te vinden om een bepaalde taak uit te voeren. Het is werken binnen de richtlijnen (van de taak) maar zonder grenzen (van hoe je de taak volbrengt).’’

Binnen in een samenwerkingsverband moeten zaken zoals grenzen, doelstellingen en prestatie-indicatoren zorgvuldig onderling moeten worden afgesproken. Wanneer je eenmaal vrij bent om aan de slag te gaan volgens de agile-methode, worden werknemers mondiger, innovatiever en productiever. Agile werken biedt meer arbeidstevredenheid, het werven van talent en voor een betere balans tussen werk en privé binnen in een team. Agile werken verhoogt de motivatie van medewerkers, wat automatisch leidt tot hogere klanttevredenheid en meer winst voor je organisatie.

Met welke uitdagingen leer je omgaan?

  • Zichtbaarheid: Overzicht houden over de verschillende taken in vele werkende teams van een bedrijf.
  • Coördinatie: Het aansturen van vele teams om hun werkzaamheden in goede banen te leiden en op een juiste manier met teams te communiceren.
  • Afstemming: Er voor zorgen dat teams zelfstandig en autonoom allemaal dezelfde doelen nastreven via dezelfde koers.
  • Delen: Deel de successen van een team met alle andere teams om andere teams te motiveren en te leren om ook goede resultaten te halen.
  • Risicomanagement: Zorgen dat mislukking zo minimaal mogelijk is zodat een bedrijf niet meteen in de problemen komt.

Tijdens de opleiding geven we concrete tips & tricks, reiken we je handvatten aan en trainen we cursisten zich voor te bereiden op de meest voorkomende valkuilen.

 

Hoe zorg je ervoor dat agile scrum werken slaagt?

Het belangrijkste binnen agiel werken is het management van het gedrag, dit is een belangrijk punt. Om te zorgen dat een team volledig begrijpt wat je van het verwacht, moeten er KPI’s duidelijk zijn. Zowel als werkgever als werknemer is vertrouwen en verantwoordelijkheid enorm belangrijk om agile werken te laten slagen.

Grenzen en regels variëren van organisatie tot organisatie. Om ervoor te zorgen dat agile werken een succes is voor jouw organisatie, moeten deze grenzen en regels altijd gecommuniceerd worden naar het team.

Je leert hoe je de methode kunt toepassen op jouw organisatie.

In de opleiding leer je onder andere:

  • Hoe je in een vroeg stadium kunt bepalen wat waardevol is voor een gebruiker door je team te richten op testbare verhalen en het creëren van een sterk gedeeld perspectief;
  • hoe je de focus kunt leggen op resultaten in plaats van op output door een cultuur van experimenteren en een test- en resultaat gedreven agile aanpak te faciliteren;
  • en hoe je een analytisch programma opstelt en zo focust dat je kerndoelstellingen verbeteren (data science).

Korting

Volg je de opleiding met meerdere personen? Dan geldt er een korting op ieder volgende deelnemer die deze opleiding volgt. Vraag een aangepast voorstel aan!

Wellicht heb je ook interesse in:

Professional Agile Leadership training volgen