Certified Practitioner in Agile Testing

Cursus agile werken volgen

  • 5 sterren op basis van Google reviews

De gecertificeerde Cursus duurt 2 dagen dag en kost € 1495,-. Tijdens de cursus leer je alle basisprincipes.

Gecertificeerde Agile Werken cursus

Met de snelle opkomst van technologie kunnen kantoormedewerkers tegenwoordig overal ter wereld werken. De dagen dat we vastzitten aan een bureau zijn zo goed als voorbij. Agile werken gaat uit van de overtuiging dat ‘’werk een activiteit is en niet een plaats’’. Met de cursus van Expendior leer je meer over de mogelijkheden en toepassingen in en voor jouw bedrijf.

Wat is agile werken?

Agile werken wordt gedefinieerd als: ‘’Agile werken gaat over het samenbrengen van mensen, processen, technologie, tijd en plaats om de meest geschikte en effectieve manier van werken te vinden om een bepaalde taak uit te voeren. Het is werken binnen de richtlijnen (van de taak) maar zonder grenzen (van hoe je de taak volbrengt).’’

Grenzen, doelstellingen en prestatie-indicatoren moeten zorgvuldig worden afgesproken. Maar eenmaal vrij om volgens een agile-methode te werken, worden werknemers mondiger, innovatiever en productiever. Agile werken zorgt voor meer arbeidstevredenheid, het aantrekken van talent en voor een betere balans tussen werk en privé voor een team. Door agile werken zijn medewerkers gemotiveerder. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid en uiteindelijk meer winst voor je organisatie.

Hoe zorg je ervoor dat agile werken werkt?

Gedragsmanagement is een belangrijk punt. Er moeten parameters worden ingesteld om ervoor te zorgen dat je team volledig begrijpt wat er van hen verwacht wordt. Er moet vertrouwen en verantwoordelijkheid worden gehandhaafd door zowel werkgever als werknemer.

Grenzen en regels variëren van organisatie tot organisatie. Om ervoor te zorgen dat agile werken een succes is voor jouw organisatie, moeten deze grenzen en regels altijd gecommuniceerd worden naar het team.

Waar kan je werken?

Een agile werkplek bevat meestal een reeks verschillende werkomgevingen. Van informele samenwerkings- en pauzeruimtes, tot geconcentreerde werkplekken, formele vergader- of trainingsruimten. Werknemers zijn vrij om te kiezen waar, wanneer en hoe ze willen werken; op kantoor, thuis, in de trein of in een café.

Tijdens de cursus agile werken van Expandior leer je hoe je de methode kunt toepassen op jouw organisatie.

In de cursus leer je onder andere:

  • Hoe je in een vroeg stadium kunt bepalen wat waardevol is voor een gebruiker door je team te richten op testbare verhalen en het creëren van een sterk gedeeld perspectief;
  • hoe je de focus kunt leggen op resultaten in plaats van op output door een cultuur van experimenteren en een test- en resultaat gedreven agile aanpak te faciliteren;
  • en hoe je een analytisch programma opstelt en zo focust dat je kerndoelstellingen verbeteren (data science).

Korting

Volg je de cursus met meerdere cursisten? Dan geldt er een korting op ieder volgende cursist die deze training volgt. Vraag een aangepast voorstel aan!

Professional Agile Leadership training volgen

Certified Specialist in Agile Testing

Over de cursus

Je past agile methodes toe op een project naar keuze of op een aangeleverd concept. In de loop van de cursus definieer je wat waardevol is voor de gebruiker, ontwerp je end-to-end testen en charter je je team met een adaptieve kijk op de juiste agile methodes die zinvol zijn voor hen. Je rondt de cursus af met het aantonen van je opgedane kennis en dat je beschikt over de gespecialiseerde vaardigheden in agile productontwikkeling.

Expandior biedt cursussen aan waarin je jouw kennis en vaardigheden vergroot om succesvol deel te nemen aan de digitale transformatie in het bedrijfsleven. Schrijf je nu in voor een cursus van Expandior en ontdek de mogelijkheden van de digitale transformatie!