Partnership Expandior & OpenValue

Over onze
samenwerking

  • 5 sterren op basis van Google reviews

OpenValue en Expandior zijn verheugd om een strategische samenwerking op het gebied van opleidingsdiensten te mogen aankondigen. Dit komt voort uit de gedeelde ambitie om technologische expertise prominenter met de markt te delen en gelijkgestemden beter met elkaar te verbinden. Voor de samenwerking zijn reeds enkele state-of-the-art opleidingen gecreëerd, bijvoorbeeld op het gebied van Kotlin, Apache Kafka en Quarkus. Hieronder leest u meer over de beide partijen en de specifieke opleidingsdiensten.

OpenValue is gespecialiseerd in Java en full stack software development en heeft 7 kantoren in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het team van OpenValue bestaat uit meer dan 100 ervaren techneuten, waaronder developers, Java champions en JavaOne rock stars. Roy Wasse, directeur van OpenValue, kijkt uit naar de samenwerking: “We zien de samenwerking met Expandior als een fantastische gelegenheid om de kennis en kunde van onze mensen met een breder publiek te mogen delen. Dit doen we al regelmatig op (internationale) podia, dus het toevoegen van extra training services is een logische stap.”

Expandior is een trainings- en consultancyorganisatie uit Amersfoort. Oprichter van Expandior, Kevin Ouwerkerk, legt uit waarom hij de samenwerking is aangegaan: “Om als organisatie én professional de komende jaren bestaansrecht te behouden, is het van cruciaal belang dat men data onderkent als kernactiviteit. Een optimale inzet van geavanceerde informatietechnologie vormt een randvoorwaarde om de maximale waarde uit data te halen. We zijn dan ook trots op deze samenwerking met OpenValue, aangezien wij hen als voorloper op het gebied van technologische ontwikkeling zien.’’

Beide partijen hebben als ambitie om door middel van opleidingsdiensten een antwoord te geven op vragen die nú in de markt spelen. Denk hierbij aan vragen als “Hoe migreer ik Java naar Kotlin?’’, “Hoe zet ik Apache Kafka optimaal in?’’, “Kan ik beter voor Quarkus kiezen of toch voor Spring Boot?’’ Op deze én meer vragen geven de reeds ontwikkelde opleidingsdiensten antwoord. Bent u naar aanleiding van dit bericht benieuwd geworden welke opleidingen we voor u ontwikkeld hebben? Bekijk het hier vrijblijvend.