GlobalOrange en Expandior bundelen krachten

  • 5 sterren op basis van Google reviews

GlobalOrange, een leider in digitale productontwikkeling en software modernisering, is verheugd de overname van Expandior, een gerenommeerde leverancier van product management training en consultancy diensten, aan te kondigen.

Versterking van Product Management Expertise

Amsterdam, 18 juni 2024 – GlobalOrange, een leider in digitale productontwikkeling en software modernisering, is verheugd de overname van Expandior, een gerenommeerde leverancier van product management training en consultancy diensten, aan te kondigen. Deze strategische stap markeert een belangrijke stap in het verbeteren van de product management capaciteiten van beide bedrijven. Het verzekeren van voortdurende innovatie in de diensten die worden aangeboden aan klanten in de groeiende en volwassen markt van Product Management en Digitale Product Ontwikkeling diensten.

Expandior, erkend als een van de top product management bedrijven in Nederland, brengt een robuust portfolio van diensten, waaronder premium leerproducten, assessments, en een op maat gemaakte tweedaagse product management training die al aanzienlijke tractie heeft verworven in de markt. De integratie van de expertise van Expandior met GlobalOrange’s uitgebreide pakket van digitale oplossingen biedt een krachtige synergie die zal leiden tot een nog hogere toegevoegde waarde voor klanten op beide platforms.

Expandior zal blijven opereren onder haar gevestigde merknaam, met plannen om de activiteiten te integreren om de sterke punten van beide organisaties te benutten. De bestaande teams zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit partnerschap zal bieden, waarbij de nadruk ligt op innovatie, succes voor de klant en uitbreiding van de markt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Yvo Gortemaker – CEO GlobalOrange – yvo@globalorange.nl

“Deze samenwerking met GlobalOrange is niet alleen een strategische, maar een samensmelting van passie en vakmanschap in product management. Expandior heeft top-tier product management gecultiveerd en toonaangevende trainingsprogramma’s ontwikkeld die een unieke positie innemen in de industrie. Deze overname zorgt ervoor dat onze gedeelde visie op het creeeren van succesvolle digitale producten nog verder zal opbloeien.”

Stephan van Rooden

Director Expandior Product Academy & Consultancy

“We zijn blij om Expandior te verwelkomen bij GlobalOrange. Deze stap is een bewijs van onze toewijding om niet alleen onze capaciteiten te vergroten, maar ook te verdiepen. De indrukwekkende staat van dienst en expertise van Expandior op het gebied van product management zullen ons aanbod aanzienlijk verbeteren en onze klanten een nog grotere voorsprong geven bij het ontwikkelen van marktleidende digitale producten.”

Yvo Gortemaker

Founder/CEO GlobalOrange

Over GlobalOrange:

GlobalOrange is gespecialiseerd in de ontwikkeling van digitale platformen en SaaS producten. GlobalOrange helpt bedrijven met het innoveren en digitaliseren van hun activiteiten in verschillende sectoren. GlobalOrange staat bekend om haar klantgerichte aanpak en cutting-edge oplossingen en is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke waarde en transformatieve resultaten.

Over Expandior:

Expandior is een toonaangevende leverancier van product management training en consultancy in Nederland, bekend om haar superieure leerproducten en deskundige consultancy diensten. Met een focus op het verhogen van de product management capaciteiten van haar klanten, heeft Expandior zich gevestigd als een maatstaf in de industrie.