Data Driven Professionals

Data Driven Business Professionals

  • 5 sterren op basis van Google reviews

Datagedrevenheid draait in de kern om mensen.
De randvoorwaarde betreft voldoende getalenteerde teamplayers die goed kunnen communiceren en analytisch sterk onderlegd zijn.
Enkel zij kunnen algoritmen en datamodellen waardevol maken.

Elke organisatie wil efficiëntie verhogen, kosten besparen en slagvaardiger reageren op kansen die in de markt ontstaan. Vanuit deze wens groeit de behoefte aan operational intelligence: processen optimaliseren op basis van data en het volledige potentieel van de aanwezige data ontsluiten. De inzet van advanced analytics, zoals bijvoorbeeld machine learning of artificial intelligence is hierbij onmisbaar.

Door data vanuit een centraal punt op veilige wijze beschikbaar te stellen aan applicaties binnen de hele organisatie, pas je de toegevoegde waarde van advanced analytics direct toe in de operatie. De transformatie naar de gewenste datagedreven organisatie wordt hierdoor versneld.

Het is van belang dat de verschillende data experts binnen de organisatie kennis nemen van elkaars belevingswereld, taken en verantwoordelijkheden. Pas als er op een eenduidige manier naar het applicatie- en datalandschap wordt gekeken is het mogelijk om een complete architectuur te beschrijven en is er een eenduidig databeleid binnen de organisatie te realiseren. Cross-functionele samenwerking blijkt ook hier weer de drijvende factor voor succes.

Om een datagedreven organisatie te kunnen zijn, is het van essentieel belang dat uw organisatie voldoende nieuw data-talent weet te vinden en te binden. Ambitieuze probleemoplossers met een scherp analytisch vermogen zijn schaars en deze schaarste neemt enkel toe. Ter voorbeeld: naar verwachting betreft het tekort aan Data Scientists in 2024 in Nederland ruim 5000! Expandior helpt organisaties om niet achter het spreekwoordelijke net te vissen.

Wij vinden, binden & begeleiden data talent voor u.

Data driven business bemiddeling

Data expertise vormt een belangrijk component van onze dienstverlening. We beschikken dan ook over een divers partnernetwerk en staan in contact met een omvangrijke talentpool. Hierdoor zijn we in staat te bemiddelen in een breed scala van functies waar expertise en/of affiniteit met data cruciaal is. Van Junior Data Engineer, BI Consultant tot aan Director of Data Management. Van HBO-afstudeerders tot aan Senior Data Scientists met een academische achtergrond in exacte wetenschappen: wij vinden uw volgende collega.

Data expertise is slechts één onderdeel waar wij potentieel talent op beoordelen. Communicatieve vaardigheden, attitude, levenservaring en probleemoplossend vermogen zegt ons minstens even veel. Om tot een gewogen oordeel te komen over de eventuele match met uw team en organisatie, brengen wij het profiel van kandidaten vanuit diverse standpunten in kaart. Wij spreken elke kandidaat uitvoerig en meermaals voordat hij of zij aan ons netwerk van Data Driven Professionals wordt toegevoegd. We onderhouden regelmatig contact met elk van hen en bieden mede door middel van onze Academy en events een ecosysteem waarin zij inhoudelijk verdieping kunnen vinden.

Wij zijn flexibel in de wijze waarop wij bemiddelen. Concreet betekent dit dat zowel detachering, deta-vast, tijdelijke inhuur als rekrutering van vaste werknemers tot de mogelijkheden behoort. Hierbij hoort ook een flexibele aanpak qua vergoeding voor onze Data Driven Professionals dienstverlening. Graag bespreken we uw wensen, criteria en overige randvoorwaarden met u in een persoonlijk gesprek bij u of ons op locatie.

Contact opnemen
Data Driven Professionals

Advanced Analytics Program

Momenteel werken wij met onze partners hard aan de ontwikkeling van een state-of-the-art ontwikkelprogramma voor Data Professionals. Het doel van dit programma is om Data Driven Professionals optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling, onder andere op het gebied van datawetenschap en advanced analytics. De intentie is om toptalent gedurende 12 maanden wekelijks te trainen en hen in groepsverband onder begeleiding van Senior Data Consultants complexe vraagstukken op het gebied van data te laten oplossen.

Het programma beoogt een optimale balans te creëren tussen techniek-, cultuur- en leiderschapsontwikkeling. Onze ambitie is om enerzijds een platform te bieden waar Data Driven Professionals kunnen blijven ontwikkelen teneinde voorlopers in het datadomein te blijven. Anderzijds willen we toonaangevende organisaties de gelegenheid bieden om toptalent te vinden, te binden en hen gedurende het eerste jaar de maximale leercurve te kunnen bieden.

Bent u Data Professional en combineert u onbeperkt leren graag met een volwaardige rol bij een vooraanstaand Nederlands bedrijf? Of bent u benieuwd welke inhoudelijke invulling uw organisatie kan spelen m.b.t. het Advanced Analytics Program van Expandior? We komen graag met u in contact!

Contact opnemen

Plan uw gratis intakegesprek voor het Data Driven Assessment

  • MM slash DD slash JJJJ