DevOps Foundation - DevOps Institute

Gecertificeerde DevOps basis cursus volgen

  • 5 sterren op basis van Google reviews

De gecertificeerde DevOps foundation training duurt 2 dagen en kost € 1395,-. Tijdens de cursus leer je alle basisprincipes.

DevOps cursus Basiskennis met certificaat

DevOps is, zoals de naam al zegt, een combinatie van development en operations. De toepassingen van DevOps in software ontwikkeling krijgen een steeds brede erkenning vanwege hun agile karakter. DevOps helpt bij het leggen van een duidelijke relatie tussen IT operaties en ontwikkeling. Het voornaamste doel van DevOps is de relatie tussen development en IT operaties versterken. DevOps legt een prominente nadruk op pleiten voor betere samenwerking en communicatie.

Veel IT’ers geven de voorkeur aan een DevOps carrière vanwege het enorme potentieel voor groei en adoptie op lange termijn.

Van DevOps wordt gezegd dat het de technologie van het volgende niveau is, een technologie vereist door ‘de nieuwe wereld’. DevOps is een reeks praktijken die Software Ontwikkeling en IT Operaties laat samensmelten. Het doel is hier om het proces van software ontwikkeling te verkorten, en dat zonder de kwaliteit van het product aan te tasten. Met het gebruik van DevOps zetten bedrijven codes 30 keer sneller in dan vroeger.

DevOps betekent verschillende dingen voor verschillende mensen en voor verschillende organisaties.

Deze cursus is gericht op software ontwikkelaars, software ingenieurs, web applicatie ontwikkelaars, en anderen die geïnteresseerd zijn in het leren ontwikkelen van veilige software. DevOps Foundation training van Expandior richt zich op praktische stappen die genomen kunnen worden, zelfs met beperkte middelen, om de informatiebeveiliging te verbeteren. Deze cursus zal software ontwikkelaars in staat stellen systemen te maken en te onderhouden.

 

Het fijne is dat je een ruime keuze hebt: Python, Go, Nodejs! Het is een van de beste cursussen om met DevOps te beginnen en essentiële DevOps concepten en tools te leren. Om met deze cursus te beginnen zijn er geen voorwaarden, je hoeft alleen maar bereid te zijn om het te leren.

Leerdoelen van de DevOps cursus:

Deze cursus is bedoeld voor beginners, de cursus begint met de inleiding en neemt je mee door alle delicate details die de beginners een start kunnen geven die ze nodig hebben. Dit zijn de dingen die je in deze cursus leert:

  • Inleiding tot de techniek
  • Werking van DevOps
  • DevOps tools en functies
  • Gebruik van DevOps met Cloud.

Korting voor groepen

Volg je de cursus met meerdere cursisten? Dan geldt er een korting op ieder volgende cursist die deze training volgt. Vraag een aangepast voorstel aan!

Wellicht heb je interesse in:

Certified DevOps Foundation training volgen

Devops cursus

2 concrete voorbeelden die je leert

Deze cursus richt zich op het geven van gedetailleerde leerstof, zodat nieuwkomers het vertrouwen kunnen opbouwen om regelmatig dingen te leren, én toe te passen. Behalve dat je alle techniciteit en functionaliteit van DevOps leert, krijg je ook kennis over hoe je een werkomgeving instelt om aan de techniek te werken.

Een van de belangrijkste taken die een DevOps professional doet, is het beheren van servers. Weten hoe servers werken is een must-kennis en om dit te doen is enige goede kennis van de hardware nodig. Dit leren wij je. Zo ook scripting: zelfs met het groeiende aantal tools die een alternatief kunnen zijn voor het maken van je eigen scripts, is scripting een must-know en je zult het zeker nodig hebben.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van de dingen die je zult leren tijdens de cursus. Meld je snel aan voor de cursus of vraag gerust meer informatie aan!