Over ons

  • 5 sterren op basis van Google reviews

"Culture eats strategy for breakfast"

Expandior

Onze missie is: “Organisaties en hun professionals helpen groeien, op zo’n manier dat zij bestaansrecht behouden in een wereld waarin snelle verandering de enige zekerheid is.”

Om te slagen in onze missie waarborgen we onze bedrijfscultuur in al onze activiteiten. We geloven in ’’Culture eats strategy for breakfast’’ en daarom vormen de onderstaande waarden het hart van ons bedrijf:

Dedication

We think like customers and act like owners

 

Together

Only through high-performing teamwork the job gets done

Authentic

What you see, is what you get

 

Disruptive

We deliver groundbreaking and meaningful solutions that have real impact

Over Expandior en ons Team

Expandior helpt organisaties en professionals om hun level van product management duurzaam te verhogen. Waarom? Omdat hoogwaardig product management de brug vormt tussen agile processen (nuttig, maar op zichzelf waardeloos) en de werkelijke creatie van waarde voor eindgebruikers. Enkel de organisaties en professionals die product-centrisch zijn behouden hun bestaansrecht.

Expandior is de snelst groeiende product management opleider van Nederland en tevens host van de grootste community voor product owners en product managers. Wij bieden hiervoor uiteenlopende trainingen en leerreizen, senior consultants die je op locatie begeleiden én we vinden en binden Product Experts. Ons leiderschapsteam bestaat uit zwaargewichten zoals Chris Lukassen, één van de bedenkers en makers van de door Scrum.org gecertificeerde Product Owner Advanced training (PSPO-II). Wij helpen vooraanstaande organisaties bij het meten van hun product management volwassenheid en begeleiden hen middels een bewezen aanpak om de gedefinieerde verbeteracties duurzaam te implementeren.

Wil jij samen met ons groeien en mooie herinneringen maken? Kom kennismaken!