Safe lean training

SAFe Cursus volgen

  • 5 sterren op basis van Google reviews

De gecertificeerde SAFe Cursus duurt 2 dagen en kost € 1195,-. Tijdens de cursus leer je alle basisprincipes.

Gecertificeerde SAFe cursus

SAFe is een acroniem dat staat voor Scaled Agile Framework. De toevoeging is de kleine “e” aan het eind die SAF in SAFe verandert. SAFe voegt een niveau van veiligheid toe door risico’s te verlagen. De ‘e’ wordt ook wel gezien als de ‘e’ van Enterprise, want het bereiken van een Lean Enterprise is een van de belangrijkste redenen voor SAFe.

Het SAFe raamwerk binnen de Agile methodologie is een van de meest veelbelovende en bruikbare methodologieën. Vooral nu de meeste bedrijven Agile- Scrum methodologieën adopteren, stappen ze langzaam over op SAFe. SAFe helpt bij het werken met meerdere scrum teams bij het bouwen van grote systemen, terwijl Scrum geschikt is voor minder ingewikkelde projecten in één team. Om grondige kennis over SAFe te hebben, is een SAFe cursus een grote pre!

 

Met SAFe zijn grote ondernemingen in staat de agile methodologie op hun bestaande projecten toe te passen en grote teams effectiever te laten werken.

Nu vereist het effectief opschalen van agile praktijken naar bedrijfsniveau een zekere mate van kennis, vaardigheid en ervaring in SAFe. In feite is SAFe een van de weinige raamwerken waarvan bewezen is dat ze lean en systeemdenken efficiënt combineren met Agile ontwikkelingspraktijken.

De SAFe Cursus van Expandior biedt een geldige, betrouwbare en consistente methode om SAFe vaardigheden, kennis, en denkwijze te beoordelen. Gecertificeerde SAFe professionals worden wereldwijd erkend voor hun vermogen om de succesvolle transformatie van organisaties in Lean-Agile ondernemingen te ondersteunen. Een van de meest veelbelovende redenen om een SAFe certificering na te streven, is het salaris. Als gecertificeerd SAFe Agilist zul je een flinke stijging in je salaris merken.

Een Gecertificeerde SAFe® Agile Product Manager combineert Design Thinking met Lean-Agile waarden en principes om producten en oplossingen te creëren die levensvatbaar, haalbaar en duurzaam zijn. Ze begrijpen hoe ze innovatie aanwakkeren en helpen bij het bepalen van een visie, strategie en routekaart om nieuwe markten aan te boren en de productlevenscyclus te versnellen om snel feedback te krijgen om op een snelle manier oplossingen te leveren.

Wat leer je als SAFe Product Manager?

Een SAFe Product Manager:

  • Onderzoekt marktbehoeften, segmentatie, marktomvang en het concurrentielandschap
  • Beheert economische aspecten van de waardestroom, waaronder prijsstelling en licenties
  • Past productstrategieën en visie toe
  • Ontwikkelt roadmaps en verkent innovatieve ontwikkelingen

Korting voor groepen

Volg je de cursus met meerdere cursisten? Dan geldt er een korting op ieder volgende cursist die deze training volgt. Vraag een aangepast voorstel aan!

Wellicht heb j interesse in:

Leading SAFe 5.0® Agile Framework training volgen

SAFe® DevOps

Leading SAFe 5.0

Het is aan te raden, wanneer je geïnteresseerd bent in het nastreven van een SAFe certificering en het volgen van een SAFe training, dat men, alvorens voor SAFe certificering te behalen, eerst de basiskennis van Scrum begrijpt om Scrum en SAFe processen en praktijken toe te kunnen passen, want SAFe is het volgende niveau op Scrum.

Agile raamwerken zijn niets nieuws, en ze bestaan al tientallen jaren. Maar leiders in verschillende branches geloven dat instructeur-geleide agile trainingscertificaten helpen de algemene omgeving van een organisatie te verbeteren. Organisaties zien in dat leerprogramma’s als Scaled Agile cursussen de samenwerkingsmentaliteit rond Agile methoden aanwakkeren. Ook de SAFe cursus van Expandior wakkert een gezamenlijke aanpak aan bij ontwikkelingsteams met als einddoel een certificering.

Schrijf je in voor de SAFe Cursus van Expandior of vraag gerust meer informatie op over de SAFe Cursus of onze andere cursussen!