Product Owner Summer School

 • 5 sterren op basis van Google reviews

Investeer in jezelf deze zomer en doe mee met de Product Owner Summer School. Een 2-daagse leerreis voor product owners. De inhoud van de Summer School is samengesteld door de bekendste product management trainer van Nederland: Chris Lukassen.
Het resultaat: 4 ijzersterke workshops die dé hot topics van dit moment behandelen.

Mix & Match jouw perfecte combinatie, doorloop de volledige Summer School voor maximale waarde of combineer een gerenommeerde cursus met Summer School workshops. Dit is de zomer dat jij jouw waarde een fikse boost kunt geven.

Maximize your value this summer

Zou jij graag zeker weten dat jij als product owner ‘on top of your game’ bent? Ben jij op zoek naar waardevolle persoonlijke ontwikkeling? Dan is het unieke Product Owner Summer School programma precies wat je zoekt. Chris Lukassen heeft een speciaal programma samengesteld van 4 ijzersterke en uiteenlopende workshops. De Summer School zorgt er voor dat jij met een frisse blik of scherpe zaag jouw rol als product owner kunt vervullen.

Het is mogelijk om een eigen selectie van workshops bij te wonen (mix & match) of maximaal voordeel te pakken met de volledige 2 dagen (alle 4 de workshops) voor €1345,-. Ook bieden we een waardevolle combinatiekorting aan voor deelnemers van onze product owner trainingen gedurende de zomer. Een investering in jezelf betaalt zich met het Summer School programma snel terug.

Het Product Owner Summer School programma

Gedurende 2 dagen kun jij jouw kennis en vaardigheden bijspijkeren binnen dit gevarieerde en uitdagende programma. Elke workshop is inclusief uitgebreide lunch en aansluitend aan de middagsessies wordt een aantrekkelijk borrel aangeboden om te kunnen netwerken. De workshops worden gegeven door Stephan van Rooden en Thijs Loggen. Hieronder vind je het overzicht van de workshops en de planning:

Voor wie is de Summer School?

De Product Owner Summer School is relevant voor elke product professional. De workshops zijn gericht op specifieke vaardigheden en nemen je volledig mee binnen één onderwerp. Ze zijn geschikt voor alle product owners aangezien eigen ervaring tijdens de workshop een beperkte rol speelt. De Summer School bundel is daardoor geschikt voor zowel startende als ervaren product owners. De inhoud van elke workshop geeft je een uitdaging die overeenkomt met jouw eigen niveau.

Deelnemen aan de Product Owner Summer School?

Wil jij graag meedoen met de Product Owner Summer School? Dat kan op drie manieren:

 • Mix & Match
 • Volledige Summer School Programma
 • Combinatiedeal met PSPO-1 of PSPO-A cursus

Mix & Match

Zie jij workshops staan waar je heel graag aan deel wilt nemen, maar zie je het hele programma niet zitten? Dan hoef je gelukkig niets te missen, want je kunt zelf jouw ideale Summer School programma samenstellen. Wil je enkel die éne workshop volgen? Ook dat is mogelijk. Je voordeel loopt op naarmate je meer workshops combineert. Hoe meld jij je aan?

Mix & Match voordeel

 • 1 workshop voor €425,-
 • 2 workshops voor €795,- (t.w.v. €850,-)
 • 3 workshops voor €1.150,- (t.w.v. €1.275,-)

Volledige Product Owner Summer School deelname

Haal maximaal voordeel uit het Summer School programma bij volledige deelname aan alle 4 workshops (t.w.v. €1700,-) voor €1345,-.

Hoe werkt de combinatiedeal met het cursusaanbod?

Ontvang 3 dagen opleiding t.w.v. €2.290 voor slechts €1.495. Je betaalt enkel voor de cursus en krijgt gratis toegang tot 2 workshops naar keuze! De workshops van de Summer School zijn door Chris Lukassen geselecteerd om waardevolle kennis en vaardigheden toe te voegen naast de PSPO-I of PSPO-A trainingen en hebben minimale overlap met de trainingsinhoud. Hierdoor weet jij zeker dat je met deze combinatiedeal een fikse upgrade krijgt als product owner. Hoe benut jij dit voordeel?

 1. Schrijf je in voor een product owner training in juni, juli of augustus.
 2. Gebruik bij de inschrijving deze code: PRODUCTOWNERSUMMERSCHOOL
 3. Ontvang kosteloos jouw ticket voor 2 workshops van de Product Owner Summer School (t.w.v. €795,-)
 4. Wij bellen jou om je goed voor te bereiden op de training én je registratie voor de workshops van jouw keuze af te ronden.

Startende product owners

Startende product owners raden wij aan om de Professional Scrum Product Owner cursus te volgen (PSPO-I) omdat dit de brede basis legt voor het succesvol worden in de rol. Deze 2-daagse training is gecertificeerd door scrum.org en is inclusief examen voor het waardevolle PSPO-I certificaat.

Ervaren product owners

Ervaren product owners raden wij aan om de Professional Scrum Product Owner Advanced cursus te volgen (PSPO-A). Deze 2-daagse training is in opdracht van scrum.org ontwikkeld door Chris Lukassen en alleen bij Expandior wordt je ook door hem getraind. Deze training brengt veel verdieping in succesvol gedrag als product owner en daarom adviseren wij deze pas te volgen als je minimaal een jaar relevante ervaring als product owner hebt. De training is gecertificeerd door scrum.org en is inclusief examen voor het waardevolle PSPO-II certificaat.

Doe jij mee?