Werken bij Expandior

Werken bij Expandior

  • 5 sterren op basis van Google reviews

"Culture eats strategy for breakfast"

Onze missie is: “Organisaties en hun professionals helpen groeien, op zo’n manier dat zij bestaansrecht behouden in een wereld waarin snelle verandering de enige zekerheid is.”

Om te slagen in onze missie waarborgen we onze bedrijfscultuur in al onze activiteiten. We geloven in ’’Culture eats strategy for breakfast’’ en daarom vormen de onderstaande waarden het hart van ons bedrijf:

Over Expandior

Over Expandior en ons Team

Bij Expandior werken mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de spreekwoordelijke schouders eronder zetten. We zijn trots op wat we doen en dat ook uitdragen naar onze klanten. Kernwoorden die ons kenmerken zijn: ondernemend, ambitieus, innovatie, open, informeel, gecommitteerd en veilig.

Expandior helpt organisaties en hun professionals hun bestaansrecht te behouden. Er wordt namelijk nogal wat gevraagd van mens en organisatie om in de huidige realiteit succesvol te blijven. Digitalisering, concurrentie dat razendsnel opkomt uit onverwachte hoek en alsof dat nog niet genoeg is: de verregaande impact van data. Het adaptief organiseren in die nieuwe realiteit wordt regelmatig de Digitale Transformatie genoemd. Wij bevinden ons middenin die snel groeiende en dynamische markt en ondersteunen organisaties en professionals tijdens hun digitale metamorfose. Wij bieden hiervoor uiteenlopende trainingen, senior consultants die onze klanten op locatie begeleiden en we vinden en binden Data Experts voor onze klanten.

Wil jij samen met ons groeien en mooie herinneringen maken? Kom kennismaken!

Careers Expandior